Heftige beelden in ‘Kamp Waes’: Aaron en Zeger gevangengenomen en hard aangepakt

20/01/2020, 11:42
Heftige beelden in ‘Kamp Waes’: Aaron en Zeger Aaron en Zeger gevangengenomen en hard aangepakt
© VRT

Zondagavond werd de zesde aflevering van ‘Kamp Waes’ uitgezonden, en dat was er weer eentje van formaat. De kandidaten werden – zoals gewoonlijk – hard aangepakt, zeker nadat er heel wat fouten werden gemaakt.

Omdat Matthieu het al meerdere keer liet afweten en aan de zijlijn bleef staan, bevelen Fly en Stijn hem om de leiding over een nieuwe operatie te nemen. Ook Aaron, die zijn ‘kwebbel’ niet kon houden, moest zich bewijzen. De twee slagen erin om de missie op te stellen, maar vooral Matthieu moet moeite doen om zich als leider op te stellen. Dat lukte niet altijd.

Er is ook wel altijd iets dat de kandidaten over het hoofd zien. Zo verliezen de forces tijdens hun missie alle radiocontact. De teams zijn te ver verwijderd van het basiskamp, een factor waar geen rekening mee werd gehouden. Dit, samen met alle andere fouten, zorgt ervoor dat Fly en Stijn besluiten Matthieu naar huis te sturen.

Ongetwijfeld het heftigste moment: Aaron en Zeger worden – door een onoplettendheid – gevangengenomen door ‘terroristen’ die ze moeten observeren. Daarbij worden ze zwaar op de proef gesteld en moeten ze zien hun team niet te verraden. De twee worden dan ook heel erg zwaar aangepakt door de mannen, maar komen er met de schrik vanaf.